Gyűjts csillagpontokat!

Gyűjts minden aláírással és petíció indításával egyre értékesebb pontokat!

Szürke csillag [1 - 25 Szürke csillag]
Zöld csillag [26 - 50 Zöld csillag]
Kék csillag [51 - 500 Kék csillag]
Narancs csillag [501 - 5000 Narancs csillag]
Vörös csillag [5001 - 25000 Vörös csillag]
Fekete csillag [25001+ Fekete csillag]

Bilólógiai kasztrálást a reverendés rémeknek!

2016

17

okt

Az időről időre napvilágra kerülő pedofil, homoszexuális, pénzügyi és egyéb botrányaik kapcsán, amik szinte már védjegyeivé váltak a kereszténységnek joggal vonhatjuk le azt a következtetést, hogy a rothadás belülről emészti a rendszerüket. A hólyagok teljesen elárasztották a kereszténység mezítelen testét és a fekélyek egymás után fakadnak ki. Próbálják takargatni a sebeiket, amik olyannyira elszaporodtak, hogy lehetetlen tovább leplezniük. 2016 végére sikerült elérniük, hogy ez a két fogalom, a pedofília és a kereszténység szinte kéz a kézben járjanak.
Hollandiában egy vizsgálóbizottság jelentése szerint több tízezer gyermeket rontottak illetve erőszakoltak meg. Valamint kiheréltették a papjaik által megrontott gyermekeket.
http://www.hatter.hu/hirszolgalat/a-holland-katolikus-egyhaz-kihereltette-a-papjai-altal-megrontott-fiatal-fiukat
De tele van az internet a pedofil papok rémtetteivel, akik fajtalankodásaikkal szerte a világban megannyi ember életét tették tönkre.

Ezért a Hungarian Satanic Legion a következő javaslattal fordul az érintettek felé.

Első sorban javasoljuk papok, prépostok, püspökök és egyéb különféle jelmezbe bújt egyházi szolgálatba álló emberek biológiai kasztrálását!
Csak ez a módszer garantálja azt, hogy gyermekeink vagy akár mi magunk is védettek legyünk a ragadozókkal szemben.
Javasoljuk továbbá, hogy vallástól, felekezettől független, pszichológusokból, szexuálpszichológusokból, viselkedéskutatókból álló csoport alapos vizsgálatnak vesse alá a papi hivatást választókat, valamint az egyházhoz tartozó egyéb pozíciókat betöltő embereket az elméjükben esetlegesen bekövetkezett negatív változások, perverziók után kutatva.
Továbbá megfontolandó lenne egy olyan civil hatósági szervezet létrehozása, amelyhez nyíltan lehetne fordulnia az erőszakot vagy más perverziót elszenvedett sértetteknek. Tűrhetetlen az, hogy saját berkeiken belül vizsgálják ezeket az eseteket. Csak ezért történhet meg az hogy évekkel, évtizedekkel a bűncselekmények megtörténte után derül fény az elkövetőkre és így a büntetésük sehogyan sem vagy pedig csak részben történik meg az elévülés miatt. Magyarországon és a világ összes országában szükséges lenne ezeknek az intézményeknek a felállítása, amelyek kizárólag és kiemelten ezekkel az ügyekkel foglalkoznának. Ügyelve arra, hogy a kereszténységhez tartózó lobbicsoportok, politikai pártok, öncélú „gyűlöletvadász” szervezetek, ne akadályozhassák a munkájukat és az ilyen ügyek nyilvánosság elé tárását.
Ha már az a zsidó áldozatok emlékére holokauszt világnapot tartanak és hónapról hónapra csontig rágják a már régen lerágott húst a televíziókban és egyéb médiákban, akkor az egyházi személyek által megrontott gyermekek számára is kijelölhetnének egy napot. Vagy egy egész hetet, akár egy teljes hónapot is.
Ki meri azt mondani, hogy egy zsidó származású ember többet ér egy megrontott keresztény gyermeknél?
Vagy ki meri azt mondani, hogy a megalázott gyermekek nem érdemlik meg azt, hogy egyszer egy évben rájuk is emlékezzenek vagy megkövessék őket csakúgy, mint az előbb említetteket?
Aki ezek után “persecutio christianorumot” és gyűlöletbeszédet vélne felfedezni ezen petícióban az nyilván valóan erős fantáziával van megáldva, elfogult vagy minden bizonnyal keresztény.
Cinkos aki hallgat, írd alá Te is!

Címke: , , ,

Kategóriája: Vallás Beküldte: [2 Grey Star Level]

Írd alá a petíciót

Előbb be kell lépned a petíció aláírásához.

Még nem vagy tag? Regisztrálj most! »