Gyűjts csillagpontokat!

Gyűjts minden aláírással és petíció indításával egyre értékesebb pontokat!

Szürke csillag [1 - 25 Szürke csillag]
Zöld csillag [26 - 50 Zöld csillag]
Kék csillag [51 - 500 Kék csillag]
Narancs csillag [501 - 5000 Narancs csillag]
Vörös csillag [5001 - 25000 Vörös csillag]
Fekete csillag [25001+ Fekete csillag]

Információk

Újra indíthatunk és aláírhatunk internetes petíciót!

Üdvözlünk a megújult peticio.hu felületén. Mostantól még több kategóriában még több petíció és sok-sok érdekesség vár! Ha szimpatizálsz egy üggyel índíts saját petíciót részletes leírással! Ha már van ilyen petíció az oldalon írd alá te is és támogasd Te is az adott ügyet online aláírásoddal, véleményeddel!

Ingyenes, egyszerű és gyors!

A peticio.hu használata ingyenes és egy gyors regisztrációhoz kötött! Cserébe azt kérjük, hogy a szimpatikus petíciókat írd alá és lehetőség szerint lájkold, oszd meg közösségi oldalaidon is, hogy minél többen láthassák és azonosulhassanak vele. A fél perces regisztrációt követően bejelentkezve a jobb felső Beállításaim menüben alakíthatjuk saját profilunkat, megtekinthetjük felhasználói oldalunkat és indíthatunk saját petíciót. A petíció indításánál meg kell adni annak címét, leírását, kategóriáját és a legnépszerűbb kulcsszavakat, hogy a petícióra minél többen rátaláljanak.

Írd alá a szimpatikus petíciókat! Szerezz fényesebb érmeket!

Az aláíráshoz beírhatod neved, beceneved, vagy személyes véleményed, reakciódat. Ne aggódj, hogy nem jelenik meg az oldalon azonnal, ugyanis minden egyes aláírást-hozzászólást moderálunk és 1 petícióhoz 1 felhasználótól érkező aláírást fogadunk el. Jóváhagyást követően fog az aláírásod megjelenni!
A petíciók aláírásával csillagpontokat is szerezhetsz. Minél többet használod a Petíciót annál értékesebb csillagot kapsz és ez alapján értékes ajándékokat is szerezhetsz! Eredményes és jó petíciózást kívánunk mindenkinek!

Fontos! Ne legyen semmi sem sértő!

Kérjük, hogy az aláírásoknál és a petíció indításánál MINDIG vedd figyelembe, hogy annak tartalma ne legyen sértő sem más személyek, sem intézmények részére. Tilos trágár, úszító, rágalmazó, gyűlöletkeltő és bármilyen törvénytelennek, vagy szabálysértésnek minősülő tartalmat beküldeni! Fogalmazz megfelelőképpen, átgondoltan!

Az etikettet bármilyen formában is sértő aláírást, vagy petíciót Adminisztrátorunk moderálja, vagy szükség esetén törli az oldalról, a felhasználót blokkolja és IP-címét további intézkedésekért az illetékes hatóságok rendelkezésére bocsájtja. Vigyázz tehát mindig, ne sérts meg senkit -nyilván neked sem esne ez jól!

Nyomtatható, lementhető és üzenetben is elküldhető petíciók!

Minden petíciót ki tudsz nyomtatni, vagy PDF formátumban le tudod menteni, esetleg emailben is továbbíthatod ha az adott petíció alatti zöld Print-Pdf ikonra kattintasz.

Facebookon és Twitteren is használhatod!

A petíciókat megoszthatod a legnépszerűbb közösségi oldalakon. A peticio.hu teljes oldala pedig facebook alkalmazásban is elérhető, vagyis még csak ki sem kell lépned ahhoz, hogy petíciózni tudj! Ezenkívül elindítottuk már saját rajongói oldalunkat -tehát gyűjtjük a rajongók széles táborát! Gyere és lájkold Te is!

Iratkozz fel a petíciós hírlevélre és töltsd le az eszköztárunkat is, hogy ne maradj le semmiről!

Havonta megkapod a legérdekesebb petíciós listát! Valamint tájékoztatunk a legtöbb aláírást gyűjtött, népszerű petíciókról is! Ha úgy gondolod, hogy ez téged is érdekelhet iratkozz fel a lap alján lévő feliratkozó csíkban email címed megadásával, majd az emailben kapott aktiváló linkre kattintással.

Nem küldünk kéretlen e-maileket, nem bombázunk reklámokkal és nem adjuk tovább harmadik félnek az emailcímed! Csak a peticio.hu-val összefüggő információs üzenetek küldésére használjuk a szolgáltatást -jelenleg havonta 1 alkalommal!  Saját petíciós eszköztárad is lehet, amit ha letöltesz mindig napra kész leszel a petíciókkal kapcsolatban!

+Reakció

Petíciónknál a minőség a legfőbb szempont, ezért 1-1 petíciós témát igyekszünk minél jobban körbejárni. Mindegyik megjelenő petíciót posztoljuk a twitteren és a facebook oldalunkon is. A legérdekesebb, legfontosabb észrevételeket, újdonságokat pedig a petíció alján zöld betűszínnel tesszük közzé. Így a petíciós tartalmak folyamatosan bővülnek. Ez azt jelenti, hogy a tartalom mindig aktuális lesz és később is érdemes lehet visszanézned a számodra érdekes petíciókra!

Új! Üzleti-Reklám kategóriában hirdetési jelleggel népszerűsíthetsz, vagy támogathatod a Petíció további biztos működését!

Hirdesd még ma egy petíciós kampány formájában vállalkozásod, szolgáltatásaid és termékeid az Üzlet-Reklám* kategóriában!
A nagyszerű és hatásos vírusmarketing révén vonzani fogod az új érdeklődőket, saját webes hivatkozásodat és képeidet is megjelentetheted! Ezenkívül előfizetéseddel nagy mértékben támogathatod weboldalunkat és általunk sok-sok rászorulót is! Minden oldalról előnyös! Kérjük, ha teheted ne hezitálj és váltsd meg erre a negyedévre mihamarabb PayPal használatával előfizetésed a peticio.hu-ra!

További információk az Üzleti/Támogatói előfizetésről itt!

Segíts Te is támogatással!

Látogass el Támogatás oldalunkra és adj segítséget a rászorulóknak! Köszönjük szépen segítséged!