Gyűjts csillagpontokat!

Gyűjts minden aláírással és petíció indításával egyre értékesebb pontokat!

Szürke csillag [1 - 25 Szürke csillag]
Zöld csillag [26 - 50 Zöld csillag]
Kék csillag [51 - 500 Kék csillag]
Narancs csillag [501 - 5000 Narancs csillag]
Vörös csillag [5001 - 25000 Vörös csillag]
Fekete csillag [25001+ Fekete csillag]

Kiállás Szabó Zsolt államtitkár munkája nyomán

2015

30

Sze

Nyílt levél

Mi, Heves megye 3-as számú választókerületének polgármesterei és közéleti szereplői, akik aláírásunkkal jegyezzük e dokumentumot, elzárkózunk és elhatárolódunk azoktól a nemtelen és aljas nyilatkozatoktól, cikkektől, személyektől, akik és amelyek Szabó Zsolt országgyűlési képviselőt, államtitkárt és közvetlen munkatársait folyamatosan támadják vagy megalázzák!

Kifejezzük azon szándékunkat, hogy semmilyen formában nem kívánunk együtt dolgozni olyan személyekkel és szervezetekkel, akik szisztematikusan azon dolgoznak, hogy Szabó Zsolt, mint politikus és mint magánember ellehetetlenüljön.

Politikai ellenfelei ma hazugságokkal próbálják befolyásolni a közvéleményt. Gyáva módon, átmeneti gyengélkedését kihasználva intéznek ellene olyan támadást, amelyet emberként, férfiként, szemtől –szemben gyávaságuk miatt nem mernek megtenni. Különösen sajnálatos, hogy szűkebb pátriájában érik ezek a támadások. Néhány olyan egyén generálja ezeket, aki neki és a vele együtt támadott személyek sok-sok éves munkájának köszönhetően tölthet be vezető pozíciókat szeretett városa vezetésében.

Mi saját nevünket, személyiségünket felvállalva állunk ki Szabó Zsolt mellett, aki csapatával együtt 2010-től országgyűlési képviselőként fáradhatatlanul dolgozik a térségben élők jólétéért és a térség gazdasági fellendüléséért, hogy hivatali esküjét teljesítve a választókerülete egésze fejlődjön, épüljön!

Elvitathatatlan az az eredmény, amelyet mindenki láthat, megélhet, tapasztalhat a választókerület településein. Szabó Zsolt eltökéltsége példaértékű mindannyiunk számára, energiái kifogyhatatlanok, bizalmunk, tiszteletünk töretlen az Államtitkár Úr és becstelenül támadott közvetlen munkatársai irányába!

Fentiek megkívánják, hogy arra biztassunk minden őt támogató erőt, személyt, szervezetet, hogy hasonlóan hozzánk álljon ki egy olyan jövő építés mellett, mely a térségben végre elkezdődött. Különösen elvárható ez olyan településektől, amelyek az elmúlt években a legtöbbet fejlődtek az ő erőfeszítésének eredményeképpen, a legnagyobb mértékben részesültek a támogatásokból az általa folytatott tevékenységnek köszönhetően.

Kiállásunkhoz bármely magánszemély, civil szervezet, politikai szervezet szabadon csatlakozhat!

Címke: ,

Kategóriája: Politika Beküldte: [3 Grey Star Level]

Írd alá a petíciót

Előbb be kell lépned a petíció aláírásához.

Még nem vagy tag? Regisztrálj most! »