Gyűjts csillagpontokat!

Gyűjts minden aláírással és petíció indításával egyre értékesebb pontokat!

Szürke csillag [1 - 25 Szürke csillag]
Zöld csillag [26 - 50 Zöld csillag]
Kék csillag [51 - 500 Kék csillag]
Narancs csillag [501 - 5000 Narancs csillag]
Vörös csillag [5001 - 25000 Vörös csillag]
Fekete csillag [25001+ Fekete csillag]

Legalizaljuk az Orvosi Marihuanat/Kendert avagy Termeszetben az ero!

2014

29

Júl

Rick Simpson egy kanadai villanyszerelő aki 1999-ben fedezte fel a kannabisz koncentrátumok gyógyító hatását, amikor munkahelyi balesete után sikeresen felépült az olaj használatának köszönhetően. Az évek óta meglévő bőrrákját és köszvényét is sikeresen kigyógyította, mindezt rövid idő alatt.

Ettől fogva az évek során kb. 5000 embernek ajándékozott az általa készített olajból, amit a lakóhelye mellett lévő erdős területen termesztett kannabiszból állított elő. 99 százalékos denaturált szeszt használt kivonószerként, a növényi törmeléket kinyomkodta benne, majd megszűrte és egy egyszerű rizsfőzőben hőkezelte a kipárologtatta a maradék kivonószert, ezáltal hátrahagyva az olajat.

Sajátos, egyszerű de hatékony technikája megtekinthető a dokumentumfilmjében (Run From The Cure angol nyelven, Menekülés a Gyógymód Elől magyar felirattal), elolvasható a weboldalán ( phoenixtears.ca ). Ma már páciensek tízezrei írnak csodás felépülésükről Rick facebook oldalán ( www.facebook.com/pages/Rick-Simpson/298774923502987 ) amit állításuk szerint az olajnak köszönhetnek, amit Rick technikájával készítettek el. A legtöbben orvosi dokumentumokkal és szakvéleménnyel is alátámasztják az olaj hatékonyságát.

Kétség kívül rengeteg hibás információ és propaganda terjeng az interneten a kenderrel kapcsolatban. A probléma az, hogy hivatalosan kevés adat létezik a magas hatóanyagrartalmú kannabisz olaj hatékonyságáról, mert az országok kormányai ezt soha nem engedélyezték. Eddig mindig etanolban higított alacsony kannabinoid tartalmú kivonatokat vagy az elszívott növényzet használatát dokumentálták. Rick olaja laboratóriumi adatok szerint mindig elérte vagy meghaladta a 95% THC tartalmat, ami a kannabisz fő hatóanyaga.

Rick Simpson és csapata, illetve híres orvosok szerint, mind pl. Dr. Robert Melamade, Dr. Janet Sweeney, Dr. Lester Grinspoon a Harvard egyetemről a kannabisz gyógyhatása a koncentrátum erejével növelhető, értelemszerűen minél magasabb a hatóanyagtartalma.

Az erre irányuló kutatómunkák hiányát külsőleg nézve vehetjük összeesküvésnek, de szkeptikusan nézve is mindenképpen megér egy vizsgálatot.A nyugati orvostudomány volt az, aki kilobbizta, hogy veszélyforrásként könyveljék el a kendert, mert ha bárki hozzájuthatna a kivonatokhoz, akkor valószínűleg senki nem venné a szabadalmaztatott gyógyszereiket, aminél a kenderolaj hatékonyabb. Ezt hívják fete propagandának. Eddig minden páciens csak pozitívumokat állított a kezelésről. Voltak köztük végső stádiumú rákos betegek is, akik 48 órán belül meg kellett volna halniuk, de még ma is élnek. Itt egyáltalán nem a kender elszívásáról van szó, hanem az olaj lenyeléséről, illetve külsoleges hasznalatarol.

Nincsen sok minden ala tamasztva a temaval kapcsolatban de.. mi.. atlag emberek, mit ertunk a reklamok felebol amikor olyan dolgokrol beszelnek amit soha nem is hallottunk? Es akkor ezeket kene megvegyuk ?? Persze!Mert egy feher kopenyes ember akinek fel kell tudnia olvasni 10 sort es az esetleges himi humi nevekbe nem szabad hogy megakadjon hihetoek. Ezeknek miert hiszunk ember tarsaim ? Miert kulonb egy papirforma szerint orvos aki ervel(het) hamis kutatasi tenyekre alapozva csak hogy az o gyogyszergyara gazdagodjon mintsem egy atlag ember tenylegesen tobb ezer ember altal istenitett (lasd facebook oldaljan) csodaszere ami RENGETEG honlapon, dokumentum filmeken fel van jegyezve?? Miert erdemel nagyobb toleranciat egy ki tudja mibol eloallitott vegyszeres kemiai bogyo mintsem nyulnank a termeszethez mint tettek ez regen is es most is?? Azt akarjuk, hogy mar lassan a kajankat is a gyogyszeripar fejlessze etvagycsokkento etrendkiegeszito tabletakkal ?? Ezt akarjatok emberek ? Elhinnetek nekik hogy egy alma bogyo ugyan olyan mennyisegu asvanyianyagot/hatoanyagot mint a termeszetben elofordulo ledus friss alma ?? Sokkal olcsobban kijonne mindenki ha meg tudna maganak termelni otthon a dolgait ! Akar egy hazi patika, ahol nem a penzehseg szamit csakis kizarolag! Jahogy magyarorszagon ezert meg le is csukhatnak… Aki eddig elolvasta gondolom nem kell mondanom kik vagy epp milyen ORIASI cegek allnak emogott. Masik fele… Aki eddig akart szivni fuvet az IGYIS UGYIS megoldotta hogy tudjon kapni, mennyivel biztonsagosabb lenne ha megbizhato ellenorzott korulmenyu ultetvenyekrol lenne az egesz megoldva. Akik eddig is fuveztek azok tok mindegy mi tortenik fognak fuvezni ugy is.. AKI viszont mondjuk egy munkahelyi stresszes nap utan elszivnak egy szalat az mennyivel lenne karosabb magara mint ha stresszelne ?? Eleg nagy mertekben. Mennyivel karosabb lenne ha mondjuk egyszerre felgyulemlik benne a feszultseg es kovetkezteben alkoholhoz fordulna ? Magara is es a kornyezetere is veszelyes lenne sulyos mertekben! A kender annyira drog a kabitoszerek kozt mint mondjuk a bor a az alkoholok kozt. Mindenki ha meghalja hogy drog egybol a legkemenyebbekre gondol es azzal azonositja be a kendert is. Ennyi erovel az alkoholt is be lehetne allitani hogy mindenki a metil alkoholra gondoljon ami ugye bar mergezo! A fuvet tobbszorosen jotekony hatasai miatt nem ide kene besorolnunk! Ez a bacsi aki az egeszet elinditotta ot nem a penz izgatja es tessek csodalatos dolgokra jon ra.. Nem cselezni akar hogy egy ideig hasson aztan mellekhatasai jojjenek nem a meggazdagodas a celja csak segiteni akar es el akarja ismertetni hogy a fu nem drog !! Amikor rakos embereket gyogyitott meg az olaj segitsegevel ahelyett hogy sulyos kemot meg sugarkezelest kapott volna az illeto(sulyos es DRAGA).Ha ossze tudnank fogni talan tudnank lepni a cel erdekeben emberek!!

Címke: , , , , , , , , ,

Kategóriája: Egészségügy Beküldte: [2 Grey Star Level]

Írd alá a petíciót

Előbb be kell lépned a petíció aláírásához.

Még nem vagy tag? Regisztrálj most! »