Gyűjts csillagpontokat!

Gyűjts minden aláírással és petíció indításával egyre értékesebb pontokat!

Szürke csillag [1 - 25 Szürke csillag]
Zöld csillag [26 - 50 Zöld csillag]
Kék csillag [51 - 500 Kék csillag]
Narancs csillag [501 - 5000 Narancs csillag]
Vörös csillag [5001 - 25000 Vörös csillag]
Fekete csillag [25001+ Fekete csillag]

Nyílt levél Colleen Bell nagykövet asszonynak

2015

29

okt

A 2015. 10. 28-i Colleen Bell nyilatkozat többünket felháborított, ennek következménye ként íródott ez a levél, amit szeretném, ha minél többen aláírásunkkal nyomatékosítanánk.
A levél:

Tisztelt Coleen Bell Nagykövet asszony!
Felső Bernadett vagyok, egyszerű Magyar állampolgár, aki most Önhöz fordul.
Megrökönyödve és felháborodva állok ahhoz a nyilatkozatához, amit a Covinus egyetemen előadott.
Asszonyom, Önnek nem az a feladata itt ebben az országban, hogy a kormányt és annak intézkedéseit kritizálja, hanem az, hogy a saját országát képviselje. Magyarország és az Államok közt fenn álló barátságot és üzleti kapcsolatokat ápolja, előresegítse.
Ezt a kormányt demokratikusan, többséggel (Az érvényes szavazatok száma: 4.936.032, ebből a Fideszre szavazók száma: 2.706.292 FŐ) megszavaztuk. Aki azt mondja, hogy Magyarországon nincs demokrácia, sajnos ki kell mondanom, azt, hogy hazudik. Hogy lehetne a melegeknek felvonulniuk, ha nem lenne demokrácia?! Kérem, ne keverjék össze a demokráciát a liberalizmussal és az anarchiával!
A sajtószabadságról is ejtett szót, ezzel kapcsolatban is lenne néhány észrevételem. A Magyar narancs című hetilapot talán ismeri, ott abban a lapban hozták le Orbán Viktor miniszterelnök Urat Hitlerként ábrázolva. Szégyenletes, de mind e mellett a sajtószabadságot hivatott bizonyítani. Barack Obama hasonló ábrázolása milyen következményekkel járna Önöknél?! Talán a legenyhébb a börtön lenne, jól mondom? Tudom, tudom, amit lehet a Jupiternek, azt nem lehet a hatökörnek. De miért nem? Lehet, hogy nem is szeretném tudni a választ.
Bizonyára, ha már nálunk nagykövet, biztosan ismeri a történelmünket részletesen, mivel ez a minimum, amit meglehet követelni egy nagykövettől. Akkor azt is tudja, hogy amikor a Kárpát-medencében már a kultúra virágzott az önök országát még fel sem fedezték és a bennszülöttek ágyékkötőben tengették napjaikat. Mostanra az Amerikai Egyesült Államok a legbefolyásosabb és a leggazdagabb ország. Mégis egy kerítés és rengeteg fegyveres választja el Mexikótól, Kubáról nem is beszélve. Számon kérem önt, hogy miért nem engedik be az említett országok lakóit az Államokba? Miért lőhetik le őket, ha át akarnak menni? Engedje meg, hogy idézzek öntől: “Minden szuverén államnak joga van megvédeni saját határait. Ugyanakkor a nemzetközi közösség tagjaként minden államnak alapvető kötelessége megsegíteni a biztonságot kereső menekülteket.” Önök miért nem teszik ezt? Önök miért küldenek fegyverszállítmányokat Libanonba, miért érdekük fenn tartani a háborús állapotokat, ezt miért tehetik meg Önök? Nem várok választ, pusztán szeretnék rávilágítani arra, hogy először a saját háza táján sepregessen, majd azután mondja meg egy ország vezetőjének, hogyan is vezessen egy országot. Majd, ha Ön vezetett egy országot és azt felvirágoztatta, akkor szívesen vesszük mi, a Magyar nép, a tanácsait. Addig tisztelettel kérjük Önt, hogy szorítkozzon a munkájában foglaltakra. Amennyiben a munkaköri kötelessége és az Államok érdeke az, hogy befeketítse Magyarországot és annak vezetőjét, úgy sok kérdés vetődik fel az irányba, hogy milyen szándéka van velünk az önök elnökének.
Mi nem vagyunk az Államok része, mi nem vagyunk egy országnak sem a része. Mi egy szuverén ország vagyunk, mi egy demokratikus és konzervatív nép vagyunk, akik nem fogják hagyni, míg élnek, hogy eltapossanak minket.
Tisztelettel meg kérem Önt én és a Magyar nép többsége, hogy nyilatkozatai legyenek kemények, de ne sértőek és degradálóak.
Köszönettel és tisztelettel:

Felső Bernadett

Címke: , , , , , , ,

Kategóriája: Politika Beküldte: [2 Grey Star Level]

Írd alá a petíciót

Előbb be kell lépned a petíció aláírásához.

Még nem vagy tag? Regisztrálj most! »